opc_loader

Wensenlijst

op maandag t/m donderdag voor 10.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
Wij verzenden voor onbepaalde tijd geen pakketten meer op vrijdag. Besteld u donderdag na 10.00 uur, dan wordt uw bestelling maandag  verzonden.

Kunt u iets niet vinden? Maak gebruik van onze zoekmachine


Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u uw bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige order inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Echter als u maar één product of een gedeelte van de bestelling annuleert of retourneert krijgt u alleen het bedrag van het product / de producten terug en niet de verzendkosten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@webwinkel-whoopie.nl. Als u een account heeft bij ons, kunt u via uw account bij de desbetreffende bestelling en retour aanvraag doen voor de bestelling of een product hiervan. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bij het retoursturen van uw bestelling dient u het Herroepings / Retourformulier ingevuld hierbij te doen.
Deze is te downloaden via:
Herroeping retourformulier