opc_loader

Wensenlijst

op maandag t/m donderdag voor 10.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
Wij verzenden voor onbepaalde tijd geen pakketten meer op vrijdag. Besteld u donderdag na 10.00 uur, dan wordt uw bestelling maandag  verzonden.

Kunt u iets niet vinden? Maak gebruik van onze zoekmachine


Rodent Supplies Whoopie richt zich op het verkopen van o.a. natuurlijke voeding en toebehoren voor knaagdieren en konijnen.

Rodent Supplies Whoopie is begonnen uit een passie en een hobby, namelijk het houden van knaagdieren en konijnen.

Al jaren lang zetten wij ons in voor  het verbeteren van het welzijn van knaagdieren en konijnen, denk hierbij aan voorlichting en het opvangen van knaagdieren en konijnen en deze bij geschikte baasjes herplaatsen.

Na enkele jaren lang een knaagdieren en konijnen opvang (Stichting Kleindierenopvang Whoopie) te hebben gerund, en nog steeds runnen, kom je erachter hoe mensen met dieren omgaan; als de kinderen erop uitgekeken zijn moeten de dieren maar weg, als de mensen op vakantie gaan worden de dieren maar uitgezet in de natuur en na de vakantie worden er weer nieuwe dieren gekocht uit een dierenwinkel.  Helaas (bijna) alle knaagdieren en konijnen die in de opvang kwamen en komen worden in slechte omstandigheden gehouden, een veel te kleine kooi met vaak de verkeerde toebehoren zoals knaagstenen.

Wij vonden dat hier wat aan moest worden gedaan, en uit dit idee is Rodent Supplies Whoopie ontstaan.

Wij streven naar een wereld waar knaagdieren en konijnen zo dicht mogelijk bij hun oorspronkelijke habitat worden gehouden. Waar konijnen niet in hun eentje in een klein traliekooitje zitten, maar in een groep konijnen met een ruim verblijf. Een wereld waar hamsters niet meer in kleine traliekooitjes worden gehouden maar in verblijven van minimaal 100 cm.

In deze wereld hopen wij dat er geen broodfok meer is. En dat opvangcentra bijna niet meer nodig zijn doordat mensen beter nadenken over het houden van huisdieren.

Daarom verkopen wij alleen producten waar wij zelf achter staan!

U zult bij ons geen hamsterwatten (die opstoppingen kunnen veroorzaken en afgeknelde ledematen) en knaagstenen (slecht voor de nieren en het hart) vinden.

Een gedeelte van de opbrengsten gaan naar Stichting Kleindierenopvang Whoopie.

Hier een aantal foto's van mijn eigen verblijven.

IMG_20170704_145253

IMG_20170706_133657IMG_20170706_133708muis3

De chinchilla hokken:

IMG_20170419_202342IMG_20170419_195252