Pakketpunt

Sinds november 2020 zijn wij pakketpunt voor DHL, DPD, Homerr, UPS en Mondial Relay. Bij ons kunt u pakketten afleveren om te verzenden, uw retour terugbrengen of pakketen afhalen.
 
DHL
Via DHL ServicePoints stuurt u pakketten naar zakelijke en particuliere adressen in heel Europa. Labels kunt u van te voren aanmaken via de website van DHL, of wij maken ter plaatsen een (betaald) verzendlabel aan. De maximale afmetingen van pakketten die wij mogen aannemen voor DHL zijn 80x50x35 cm (l-b-h). Het maximale gewicht is 20 kg.
 
DPD
Via DPD stuurt u pakketten naar zakelijke en particuliere adressen in heel Europa. Wij kunnen alleen pakketten aannemen die een uitgeprint en geldig DPD label hebben. De maximale afmetingen van pakketten die wij mogen aannemen voor DPD zijn: langste zijde maximaal 1 meter, en de omvang (lengte + breedte x 2 + hoogte x 2) 250 cm. Het maximale gewicht is 20 kg.
 
Homerr
Via Homerr verstuurt u pakketten binnen Nederland en naar België en Frankrijk voor een zeer laag tarief. Aangezien Homerr een ander verzendsysteem heeft dan DHL en DPD, krijgt u een QR code, wij scannen de QR code en een Homerr verzendlabel en uw pakketje is klaar om verstuurd te worden.
 
 
Mondial Relay
Vanaf nu opereert Mondial Relay ook in Nederland, met lage verzendkosten voor pakketten binnen Nederland, en tussen Nederland, België en Frankrijk.
 
UPS
-