Onze winkel

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur.

Nederlands grootste showroom op het gebied van knaagdieren en konijnentoebehoren!
De showroom van Rodent Supplies Whoopie / www.webwinkel-whoopie.nl is ruim 450m2 groot en ligt gelegen in het kleine dorpje Gameren vlak aan de A2 bij Zaltbommel. Zoals u van ons gewend bent, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment, echter in de showroom is ons assortiment nog groter dan online. En in de showroom krijgt u als eerste de kans om nieuwe producten te bekijken en te kopen. Wij staan uiteraard klaar om u te helpen indien u vragen heeft. Door onze jarenlange ervaring met en grote kennis van allerlei diersoorten kunnen wij u ook persoonlijk advies geven over producten.
Op de benedenverdieping vindt u alle zware producten zoals bodembedekking, voer, hooi en gedroogde kruiden. De gedroogde bladeren, bloemen, groente, fruit, granen, insecten en mixen hiervan hebben wij in groten getale al voor u afgewogen klaargelegd. Door ons handige naamkaartensysteem kunt u direct zien voor welk diersoort het geschikt is.
De bovenverdieping is met de trap te bereiken en daar is het een waar walhalla voor de diereneigenaren: deze staat namelijk vol met alles voor in de kooi, van huisjes tot loopwielen en van voerbakjes tot gedroogde plantjes. Van natuurlijke producten gemaakt van kurk, tot aan felgekleurde plastic hoektoiletten, van huismerk (budget) producten tot de unieke kwaliteitsproducten uit Duitsland, wij hebben wat voor ieders smaak. Uiteraard hebben wij ook een uitverkoophoek, hier vindt u allerlei producten die uit het assortiment gaan, schade hebben, of dicht bij de houdbaarheidsdatum zitten. Deze producten koopt u voor een zeer lage prijs.
Onze showroom is geen echte showroom zonder ingerichte verblijven. Zo hebben wij op dit moment in de kantine drie verblijven en één volière met grasparkieten en valkparkieten staan. Bij elk verblijf hangt informatie over het desbetreffende dier en hun levensbehoeftes. Uiteraard zijn alle verblijven ingericht naar de natuurlijke behoeftes van dit diersoort. De dieren zijn niet te koop of te adopteren.

Afhaaldeals:
- 2 x Back-2-Nature 30 liter voor maar € 26,50 (adviesprijs €43,98).
 
Het adres is:
De Hoef 3D,
5311GH,
Gameren,
Nederland