• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Over ons

    Rodent Supplies Whoopie richt zich op het verkopen van o.a. natuurlijke voeding en toebehoren voor knaagdieren en konijnen.

    Rodent Supplies Whoopie is begonnen uit een passie en een hobby, namelijk het houden van knaagdieren en konijnen.
    Al jaren lang zetten wij ons in voor  het verbeteren van het welzijn van knaagdieren en konijnen, denk hierbij aan voorlichting en het opvangen van knaagdieren en konijnen en deze bij geschikte baasjes herplaatsen.
    Na enkele jaren lang een knaagdieren en konijnen opvang (Stichting Kleindierenopvang Whoopie) te hebben gerund, en nog steeds runnen, kom je erachter hoe mensen met dieren omgaan; als de kinderen erop uitgekeken zijn moeten de dieren maar weg, als de mensen op vakantie gaan worden de dieren maar uitgezet in de natuur en na de vakantie worden er weer nieuwe dieren gekocht uit een dierenwinkel.  Helaas (bijna) alle knaagdieren en konijnen die in de opvang kwamen en komen worden in slechte omstandigheden gehouden, een veel te kleine kooi met vaak de verkeerde toebehoren zoals knaagstenen.
    Wij vonden dat hier wat aan moest worden gedaan, en uit dit idee is Rodent Supplies Whoopie ontstaan.
    Wij streven naar een wereld waar knaagdieren en konijnen zo dicht mogelijk bij hun oorspronkelijke habitat worden gehouden. Waar konijnen niet in hun eentje in een klein traliekooitje zitten, maar in een groep konijnen met een ruim verblijf. Een wereld waar hamsters niet meer in kleine traliekooitjes worden gehouden maar in verblijven van minimaal 100 cm.
    In deze wereld hopen wij dat er geen broodfok meer is. En dat opvangcentra bijna niet meer nodig zijn doordat mensen beter nadenken over het houden van huisdieren.
    Daarom verkopen wij alleen producten waar wij zelf achter staan!
    U zult bij ons geen hamsterwatten (die opstoppingen kunnen veroorzaken en afgeknelde ledematen) en knaagstenen (slecht voor de nieren en het hart) vinden.
    Een gedeelte van de opbrengsten gaan naar Stichting Kleindierenopvang Whoopie.
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »