Sparen voor korting

Zowel in de winkel als online kunt u sparen voor spaarpunten met ons systeem Lightspeed Loyalty. Dit is een functie van ons kassasysteem. Dit spaarsysteem is gekoppeld aan uw naam, 06 nummer en e-mailadres. We kunnen alleen een account voor u aanmaken als u ons toestemming geeft deze gegevens in te voeren. Bij iedere bestede euro in de winkel verdient u 1 punt. Deze voegen wij toe aan u account bij het afrekenen. Ook checken wij dan of er al punten geïncasseerd kunnen worden. 
Als uw winkelaccount en het webwinkelaccount aan elkaar zijn gekoppeld, dan kunt u ook via de webwinkel inzien hoeveel spaarpunten u hebt. Ook als je alleen een webwinkelaccount hebt, kun je via je klantenportaal je spaarpunten inzien via beloningen.
Indien u in de fysieke winkel begint met sparen of als u uw 1e bestelling bij ons plaatst in de webwinkel met een account (dit geldt dus niet voor bestellingen als gast) en u aanmeldt voor ons spaarsysteem ontvang je een automatisch gegenereerd SMS bericht. Dit bericht meldt: Welkom bij Rodent Supplies Whoopie! We laten je weten wanneer je een beloning verdient. Klik op de link voor de accountgegevens en het saldo: (link naar account) Tekst STOP om uit te schrijven.
Als u deze SMS service niet op prijs stelt dan tekst u STOP om deze berichten niet meer te ontvangen. Indien u aangemeld blijft ontvangt u weer een SMS bericht wanneer u voldoende punten hebt om korting te ontvangen. Dit bericht meldt: U heeft genoeg punten voor een XXX korting (afhankelijk van het totaal aantal gespaarde punten). Bekijk hier je beschikbare beloningen: (link naar je spaaraccount). U kunt het puntensaldo altijd terug vinden in je account.
 
Beloningen:
U kunt uw spaarpunten inwisselen voor de volgende korting:
- 50 spaarpunten inwisselen voor € 1,- korting.
- 100 spaarpunten inwisselen voor € 2,- korting.
- 150 spaarpunten inwisselen voor € 3,- korting.
- 200 spaarpunten inwisselen voor € 4,- korting.
- 250 spaarpunten inwisselen voor € 5,- korting.
 
Extra spaarpunten ontvangen:
- Bij het invullen van uw verjaardag ontvangt u 100 spaarpunten EN op uw verjaardag nog eens een kortingscode van 5% op het gehele assortiment (alleen geldig op uw verjaardag).
- Nadat u meer dan 1000 spaarpunten heeft ontvangen, ontvangt u voor elke euro die u uitgeeft 1,5 spaarpunt.
 
Uw spaarpunten doneren voor shoptegoed opvang: