Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u uw bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien dat er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw bestelling retour te sturen.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan  ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of uw retour online bij ons aanmelden via uw account.
 

- Wanneer u de volledige bestelling retour stuurt, dan krijgt u het volledige order inclusief verzendkosten van ons naar u gecrediteerd.
Alleen de kosten voor retour van u naar ons zijn voor eigen rekening. (U dient zelf een retourlabel aan te maken en te betalen)

- Wanneer als u maar één product of een gedeelte van de bestelling retourneert, krijgt u alleen het bedrag van het product / de producten terug die u retour stuurt en niet de verzendkosten van ons naar u.
Ook hier zijn de kosten voor retour van u naar ons zijn voor eigen rekening. (U dient zelf een retourlabel aan te maken en te betalen)

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde staat ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Uitzonderingen retourneren
Let op:  uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
Retourformulier: Retourformulier
Vul het formulier zo volledig mogelijk in en voeg het document toe bij uw retourzending.