Onze winkel

Openingstijden winkel en klantenservice:
Maandag: 10:00 tot 17:00 uur,
Dinsdag: 10:00 tot 17:00 uur,
Woensdag: 10:00 tot 17:00 uur,
Donderdag: 10:00 tot 17:00 uur,
Vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur,
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
 
Extra openingstijden / sluitingen:
Vrijdag 29 maart 2024 (Goede Vrijdag): open van 10:00 tot 17:00 uur.
Maandag 1 april (tweede paasdag): gesloten.
Dinsdag 2 april: gesloten

Nederlands grootste winkel voor knaagdieren en konijnen!

De winkel van Rodent Supplies Whoopie / www.webwinkel-whoopie.nl is ruim 450m2 groot en ligt gelegen in het kleine dorpje Gameren vlak aan de A2 bij Zaltbommel. Zoals u van ons gewend bent, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment, echter in de winkel is ons assortiment nog groter dan online. En in de showroom krijgt u als eerste de kans om nieuwe producten te bekijken en te kopen. Uiteraard hebben wij ook speciale afhaal aanbiedingen, de actuele aanbiedingen zijn via de website onder het kopje ‘onze winkel’ te vinden. De openingstijden van onze winkel zijn van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wij staan uiteraard klaar om u te helpen indien u vragen heeft. Door onze jarenlange ervaring met en grote kennis van allerlei diersoorten kunnen wij u ook persoonlijk advies geven over producten.

Op de benedenverdieping vindt u alle zware producten zoals bodembedekking, voer, hooi en gedroogde kruiden. De gedroogde bladeren, bloemen, groente, fruit, granen, insecten en mixen hiervan hebben wij in groten getale al voor u afgewogen klaargelegd. Door ons handige naamkaartensysteem kunt u direct zien voor welk diersoort het geschikt is.

De bovenverdieping is met de trap te bereiken en daar is het een waar walhalla voor de diereneigenaren: deze staat namelijk vol met alles voor in de kooi, van huisjes tot loopwielen en van voerbakjes tot gedroogde plantjes. Van natuurlijke producten gemaakt van kurk, tot aan felgekleurde plastic hoektoiletten, van huismerk (budget) producten tot de unieke kwaliteitsproducten uit Duitsland, wij hebben wat voor ieders smaak. Uiteraard hebben wij ook een uitverkoophoek, hier vindt u allerlei producten die uit het assortiment gaan, schade hebben, of dicht bij de houdbaarheidsdatum zitten. Deze producten koopt u voor een zeer lage prijs.

Onze kantine hebben wij omgetoverd tot een ‘inspiratiecentrum’ vol met natuurlijk ingerichte verblijven met dieren. Zo hebben wij meerdere hamsterverblijven staan, een voliere met onder andere valkparkieten en grasparkieten, een voliere met degoes, een groot cavia verblijf, maar liefst 3 verschillende soorten muizen, en uiteraard nog veel meer ;) . De dieren die in deze verblijven zitten zijn niet te koop of te adopteren, deze dieren hebben wij zelf opgevangen, hebben wij geadopteerd of bij een fokker gekocht.


Afhaaldeals:
- 2 x Back-2-Nature 30 liter voor maar € 26,50 (adviesprijs €43,98).
 
Het adres is:
De Hoef 3D,
5311GH,
Gameren,
Nederland